Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X hesabınıza giriş yapmaya çalışırken “Hesabınız kilitlendi”, “Locked out”, “Hesabınızı doğrulayın” veya “Hesabınızın bazı özellikleri geçici olarak sınırlandırıldı” şeklinde bir uyarıyla karşılaşabilirsiniz.
Eski adıyla Twitter olan X’te hesap kilitlenmesi her zaman hesabın kapatıldığı veya...
X hesabınızda daha önce binlerce görüntülenme alan gönderiler bir anda 100-200 görüntülenmeye düşmüş olabilir. Yeni paylaşımlarınız arama sonuçlarında görünmeyebilir, yanıtlarınız sohbetlerin altında kaybolabilir veya takipçi sayınız yüksek olmasına rağmen gönderileriniz çok az kişiye...
X hesabınızı artık kullanmak istemiyorsanız veya sosyal medyaya bir süre ara vermeyi düşünüyorsanız hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.
Ancak X’in hesap kapatma sistemi Facebook gibi platformlardan biraz farklıdır.
X’te ayrı ayrı:
“Hesabı dondur”
ve
“Hesabı kalıcı sil”
şeklinde iki bağımsız...
X hesabınızın şifresini unuttuysanız yeni hesap açmadan önce mevcut hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz. Eski adıyla Twitter olan X, hesaba bağlı e-posta adresi veya uygun durumda telefon numarası üzerinden yeni şifre oluşturmanıza izin verir.
Ancak “X şifremi unuttum” sorunu her zaman basit...
X hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptınız ancak doğrulama kodu gelmiyor, SMS ulaşmıyor veya kimlik doğrulama uygulamasındaki kod kabul edilmiyorsa sorun hesabınızın kaybolduğu anlamına gelmez.
Eski adıyla Twitter olan X'te iki faktörlü kimlik doğrulama, şifre bilinse bile hesaba...
X hesabınıza giriş yapmaya çalışırken şifre yanlış, doğrulama kodu gelmiyor, hesap kilitlendi, e-posta adresine erişemiyorum veya hesabım bulunamıyor gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Eski adıyla Twitter olan X'te giriş problemi her zaman şifrenin yanlış olması anlamına gelmez. İki faktörlü...
X hesabınıza giriş yaptığınızda “Hesabınız askıya alındı”, “Hesabınız kilitlendi” veya hesabınızın bazı özelliklerinin geçici olarak sınırlandırıldığına ilişkin bir mesaj görebilirsiniz.
Bu durum her zaman hesabın kalıcı olarak kapatıldığı anlamına gelmez.
X; spam şüphesi, sahte hesap...