Wm9
Moderatör
NW Haber – Flarum Tabanlı Profesyonel Haber Yazılımı
NW Haber, Flarum altyapısını modern bir haber portalına dönüştüren kapsamlı bir haber yayınlama ve içerik yönetim sistemidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
FİYAT: 2.500 TL
KURULUM ÜCRETSİZ
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Klasik Flarum forum görünümünün yerine ziyaretçilere profesyonel bir haber sitesi deneyimi sunarken; arka planda Flarum'un güçlü üyelik, kullanıcı yetkilendirme, moderasyon, bildirim, API ve eklenti altyapısından yararlanır.
NW Haber ile ana sayfanızı Son Dakika, Manşet, Trend Haberler, Gündem Özeti ve güncel haber akışı gibi bölümlerle oluşturabilirsiniz. Her bölüm yönetim panelinden ayrı ayrı etkinleştirilebilir ve içerik adetleri özelleştirilebilir.
Kategori sistemi sayesinde Gündem, Türkiye, Dünya, Ekonomi, Spor, Teknoloji, Sağlık ve Yaşam gibi farklı haber bölümleri oluşturulabilir. Her kategori kendi başlığı, açıklaması, renkleri, haber listesi ve SEO yapısıyla bağımsız bir içerik merkezi olarak çalışır.
Haber detay sayfalarında kategori, haber özeti, yazar, yayınlanma ve güncellenme tarihi, sosyal paylaşım seçenekleri, kaynak bilgisi, etiketler, ilişkili kategoriler ve diğer içerik alanları kullanılabilir. İstenmeyen alanlar yönetim panelinden kapatılabilir.
NW Haber yalnızca görsel bir tema değildir. Haber sitelerinin ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen SEO altyapısı; canonical URL, Open Graph, Twitter Cards, yapılandırılmış veri, sitemap ve Google News özellikleriyle arama motorları için güçlü bir teknik temel sağlar.
Google News entegrasyonu sayesinde belirli zaman aralığındaki güncel haberlar otomatik olarak haber sitemap yapısına dahil edilebilir. SEO önbellekleme sistemi yüksek içerik hacmine sahip portallarda gereksiz işlem yükünün azaltılmasına yardımcı olur.
Responsive tasarım sayesinde masaüstü, tablet ve mobil cihazlardan erişim sağlanabilir. Sticky header, özelleştirilebilir renkler, içerik genişliği, kart tasarımı ve kategori menüsü gibi birçok görsel seçenek yönetim panelinden değiştirilebilir.
Flarum altyapısının sunduğu kullanıcı sistemi sayesinde NW Haber sadece bir haber sitesi olarak değil, aynı zamanda üyelerin içeriklerle etkileşime girebildiği bir topluluk platformu olarak kullanılabilir.
Modüler eklenti mimarisi sayesinde sisteme yeni özellikler eklenebilir ve haber modülü Flarum çekirdeğinden bağımsız biçimde geliştirilebilir.
NW Haber, Flarum'un topluluk gücü ile modern haber portalı deneyimini tek sistem altında birleştiren kapsamlı bir yayın platformudur.
Sıkça Sorulan Sorular
NW Haber nedir?
NW Haber, Flarum altyapısını profesyonel bir haber portalına dönüştüren kapsamlı bir haber yayınlama ve içerik yönetim sistemidir. Haber, kategori, kullanıcı, SEO, Google News ve topluluk özelliklerini tek yapı altında birleştirir.NW Haber bir Flarum teması mı?
Hayır. NW Haber yalnızca görünümü değiştiren bir tema değildir. Flarum üzerine çalışan özel bir haber sistemi ve eklenti altyapısıdır. Ana sayfa, haber detayları, kategoriler, son dakika, manşet, trend haberler ve SEO gibi haber sitesine özel birçok özellik ekler.NW Haber kullanmak için Flarum gerekli mi?
Evet. NW Haber, Flarum altyapısı üzerinde çalışacak şekilde geliştirilmiştir. Flarum'un kullanıcı, yetkilendirme, bildirim, API, etiket ve eklenti altyapısından yararlanır.Yönetim panelinden hangi alanlar değiştirilebilir?
Logo, site renkleri, içerik genişliği, kart köşe yapısı, kategori menüsü, Son Dakika alanı, manşet bölümü, trend haberler, gündem alanı, haber akışı, kategori sayfaları ve haber detaylarının birçok bölümü yönetim panelinden düzenlenebilir.Ana sayfadaki haber bölümleri kapatılabilir mi?
Evet. Son Dakika, manşet, trend haberler, gündem özeti ve genel haber akışı gibi bölümler ayrı ayrı etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.Haber kategorileri oluşturabilir miyim?
Evet. Gündem, Dünya, Ekonomi, Spor, Teknoloji, Sağlık veya istediğiniz farklı konularda kategoriler oluşturabilirsiniz. Her kategorinin adı, açıklaması, bağlantısı ve görsel özellikleri ayrı şekilde yönetilebilir.Kategori sayfaları SEO uyumlu mu?
Evet. Kategoriler yalnızca haber filtrelemek için kullanılmaz. Başlık, açıklama ve kategoriye özel içerik yapısıyla arama motorlarının indeksleyebileceği bağımsız sayfalar olarak çalışır.Haber detay sayfası özelleştirilebilir mi?
Evet. Haber sayfasındaki kategori rozeti, özet, yazar, yayın tarihi, güncellenme tarihi, görüntülenme bilgisi, yorum sayısı, sosyal paylaşım, kaynak, etiketler ve diğer alanlar yönetilebilir.Google News desteği var mı?
Evet. NW Haber, haber siteleri için Google News odaklı özellikler içerir. Güncel haberlerin belirlenen süre ve limitlere göre News Sitemap içerisinde sunulması desteklenir.Sitemap desteği bulunuyor mu?
Evet. Sistem standart sitemap altyapısının yanında haber içerikleri için özel sitemap özelliklerinden de yararlanabilir.SEO özellikleri nelerdir?
NW Haber; SEO başlıkları ve açıklamaları, canonical bağlantılar, Open Graph, sosyal medya meta etiketleri, Twitter Card, yapılandırılmış veri ve sitemap gibi teknik SEO özelliklerini destekleyen bir yapı sunar.Sosyal medyada haber paylaşılabilir mi?
Evet. Haber detaylarında sosyal paylaşım özellikleri kullanılabilir. Ayrıca Open Graph ve sosyal medya görsel alanları sayesinde haber bağlantılarının sosyal ağlarda daha düzgün görünmesi sağlanabilir.Son Dakika haberları nasıl belirlenir?
Son Dakika bölümü belirlenen haber kategorisi veya etiketi üzerinden çalışabilir. Gösterilecek haber sayısı, otomatik geçiş ve geçiş süresi gibi seçenekler yönetim panelinden ayarlanabilir.Manşette kaç haber gösterilebilir?
Manşet bölümünde gösterilecek haber sayısı yönetim panelinden belirlenebilir. Otomatik geçiş özelliği ve geçiş süresi de özelleştirilebilir.Trend Haberler bölümü var mı?
Evet. Ana sayfada trend haberleri ayrı bir bölümde göstermek mümkündür. Gösterilecek haber sayısı yönetim panelinden değiştirilebilir.Üyelik sistemi var mı?
Evet. NW Haber, Flarum'un gelişmiş üyelik sistemini kullanır. Ziyaretçi, üye, moderatör ve yönetici gibi farklı kullanıcı grupları oluşturulabilir.Kullanıcılar haber veya içerik ekleyebilir mi?
Flarum izin sistemi kullanılarak belirli kullanıcı gruplarına içerik oluşturma yetkisi verilebilir. Böylece sadece editörlerin veya izin verilen üyelerin içerik göndermesi sağlanabilir.Haberlerde yorum sistemi kullanılabilir mi?
Evet. Flarum'un tartışma ve mesaj altyapısı sayesinde haberların altında kullanıcı etkileşimi ve yorum sistemi oluşturulabilir.Kullanıcı yetkileri düzenlenebilir mi?
Evet. Hangi kullanıcı grubunun içerik görüntüleyebileceği, oluşturabileceği, düzenleyebileceği veya yönetebileceği Flarum'un yetki sistemi üzerinden kontrol edilebilir.Site mobil uyumlu mu?
Evet. NW Haber responsive yapıda çalışır ve masaüstü, tablet ve mobil cihazlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.Site renkleri değiştirilebilir mi?
Evet. Ana renk, vurgu rengi, içerik genişliği ve çeşitli tasarım seçenekleri yönetim panelinden değiştirilebilir.Sabit üst menü kullanılabilir mi?
Evet. Sticky Header özelliği sayesinde kullanıcı sayfayı aşağı kaydırdığında üst navigasyon alanının ekranda kalması sağlanabilir.Arama özelliği bulunuyor mu?
Evet. Site içerisinde haber ve içeriklere ulaşmayı kolaylaştıran arama altyapısı kullanılabilir.Özel 404 sayfası bulunuyor mu?
Evet. Bulunamayan sayfalar için özel 404 ekranı kullanılabilir. Bu sayfada arama, kategoriler, güncel haberler ve ana sayfaya yönlendirme seçenekleri gösterilebilir.NW Haber'e yeni özellikler eklenebilir mi?
Evet. Sistem Flarum'un modüler eklenti mimarisini kullandığı için yeni özellikler ayrı eklentiler halinde geliştirilebilir.Mevcut Flarum eklentileri kullanılabilir mi?
Uyumlu Flarum eklentilerinin büyük bölümü kullanılabilir. Ancak haber arayüzünü doğrudan etkileyen eklentilerin NW Haber ile uyumluluğunun kontrol edilmesi önerilir.Dosya ve görsel yükleme desteği var mı?
Evet. Uyumlu Flarum yükleme eklentileriyle haber içeriklerinde görsel ve dosya yükleme özellikleri kullanılabilir.Sabit sayfalar oluşturulabilir mi?
Evet. Hakkımızda, İletişim, Gizlilik Politikası, Kullanım Koşulları gibi sabit içerik sayfaları oluşturulabilir.NW Haber sadece haber siteleri için mi kullanılabilir?
Ana kullanım amacı haber ve medya siteleridir. Bununla birlikte teknoloji portalları, yerel haber siteleri, spor siteleri, sektörel yayınlar ve topluluk destekli içerik platformları için de kullanılabilir.NW Haber'in WordPress haber temalarından farkı nedir?
NW Haber'in temel farkı haber yayıncılığını güçlü bir topluluk sistemiyle birleştirmesidir. Üyelik, kullanıcı grupları, bildirimler, takip, moderasyon ve API altyapısı Flarum üzerinden hazır olarak kullanılabilir.Birden fazla editör kullanılabilir mi?
Evet. Farklı kullanıcı hesaplarına ve gruplara içerik oluşturma veya yönetme yetkileri verilerek çok editörlü bir haber sitesi kurulabilir.Haber portalı ile forum aynı sistemde çalışabilir mi?
Evet. NW Haber'in önemli avantajlarından biri budur. Flarum altyapısı sayesinde haber portalı ve topluluk/forum özellikleri aynı kullanıcı ve yetkilendirme sistemi üzerinde birleştirilebilir.NW Haber kimler için uygundur?
NW Haber; profesyonel haber sitesi kurmak isteyenler, yerel medya kuruluşları, teknoloji ve spor portalları, sektörel yayıncılar ve haber ile topluluk sistemini tek platformda birleştirmek isteyen projeler için uygundur.NW Haber, Flarum haber sistemi, Flarum haber teması, Flarum haber portalı, haber yazılımı, haber sitesi yazılımı, haber portalı scripti, haber sitesi scripti, Flarum CMS, Flarum eklentisi, NW Haber eklentisi, son dakika haber sistemi, Google News uyumlu haber sitesi, SEO uyumlu haber yazılımı, haber CMS, haber yönetim sistemi, içerik yönetim sistemi, responsive haber teması, mobil uyumlu haber sitesi, haber portalı teması, Flarum tema, Flarum news theme, Flarum news plugin, haber kategori sistemi, manşet haber sistemi, trend haberler, gündem haber sistemi, haber detay sayfası, haber yorum sistemi, üyelikli haber sitesi, topluluk tabanlı haber sitesi, Google News sitemap, haber sitemap, Open Graph haber sitesi, Schema haber sitesi, modern haber portalı, profesyonel haber yazılımı, PHP haber yazılımı, Flarum Türkçe haber sistemi