LinkedIn Yardım

LinkedIn profil oluşturma, şirket sayfası açma, bağlantılar, iş ilanları, paylaşım ve hesap güvenliği üzerine kullanım rehberleri ve yardım.
LinkedIn hesabınıza giremediğinizde ilk iş, hangi aşamada takıldığınızı belirlemektir. Şifrenizi unutmanız, eski e-posta adresinizin kapanması ve hesabınızın kısıtlanması aynı sorun değ...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
LinkedIn’de bir kişinin adının yanında doğrulama işareti gördüğünüzde, profilindeki belirli bir bilginin kontrol edildiğini anlayabilirsiniz. Bu, kişinin kimliği veya çalıştığı kurumla...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
LinkedIn’de iş aradığınızı işvereninizin görüp görmemesi, yaptığınız işlemlere ve seçtiğiniz görünürlüğe bağlıdır. İlan görüntülemek veya başvuru yapmak, işvereninize otomatik bildirim...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
LinkedIn iş arıyorum rozeti, profil fotoğrafınızın çevresinde görünen yeşil #OpenToWork çerçevesidir. Yeni iş fırsatlarına açık olduğunuzu profilinizi ziyaret eden kişilere gösterir. İş...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
LinkedIn’e CV yüklemek için İş İlanları → Tercihler → Özgeçmişler ve başvuru verileri yolunu izleyebilir veya Kolay Başvuru sırasında dosyanızı ekleyebilirsiniz. Özgeçmişinizin profilin...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
LinkedIn’i artık kullanmıyor, eski bir hesabınızı kaldırmak istiyor veya profesyonel bilgilerinizi platformda tutmamayı tercih ediyor olabilirsiniz. Hesap silme işlemi birkaç adımda tam...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Bir iş görüşmesinden önce yöneticinin deneyimini incelemek, başvuracağınız şirketin çalışanlarını araştırmak veya eski bir tanıdığınızın profiline bakmak isteyebilirsiniz. LinkedIn’de b...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Bir iş başvurusunun ardından LinkedIn profilinizin görüntülendiğini görmek merak uyandırabilir. Ziyaretçi başvurduğunuz şirketten biri mi, eski bir çalışma arkadaşınız mı, yoksa sunduğu...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
LinkedIn Premium’u iş aramak, profil ziyaretlerini görmek veya birkaç eğitimi tamamlamak için denemiş olabilirsiniz. İhtiyacınız kalmadığında aboneliği kapatmak kısa bir işlem; fakat do...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
LinkedIn’de bir iş ilanına başvurduktan sonra insan kaynakları uzmanına ulaşmak, profilinizi inceleyenleri görmek veya potansiyel müşterileri araştırmak isteyebilirsiniz. Premium üyelik...
LinkedIn Yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Geri